Stage opdracht

Piloten makelaar

Opdracht omschrijving

Het doel van deze stageopdracht is een applicatie te ontwikkelen waar drone piloten die hun diensten aanbieden en drone operators die een piloot zoeken, bij elkaar komen.

Een uitgebreidere beschrijving

Op dit moment is er nog geen plek waar dronepiloten en drone operators (eigenaren van drones) elkaar kunnen vinden. Er zijn vele drone piloten met uitstekende opleidingen en ervaring die graag hun kunnen willen inzetten, maar niet de drone(s) bezitten om dat mee te doen, of omdat ze geen ontheffing hebben om het te mogen doen. Aan de andere kant zijn er eigenaren van drones die op zoek zijn naar kundige piloten om een gewenste missie te vliegen. De website die je gaat maken gaat deze brug bouwen. 

De software moet samen weken met de andere Holding the Drones applicaties. Voor functionaliteit kan gekeken worden naar bestaande applicaties om vraag en aanbod bij elkaar te brengen en die functionaliteiten om te zetten naar functionaliteiten in onze sector.  We helpen je daarbij.

Bronnen zijn

Link met andere projecten

Vanuit onze werkmaatschappij is er een project “UTM Europe ”. Daar wordt software ontwikkeld om Drones veilig in de onderste luchtlaag te laten vliegen. UTM Europe gaat informatie uit deze database gebruiken om operators en piloten bij elkaar te brengen. 

Mogelijk zullen in een later stadium de gegevens gedeeld gaan worden met andere UTM providers waardoor nu al rekening gehouden moet worden met een API ontsluiting van de database.

Functie eisen

Gevraagde/te ontwikkelen kennis