Stage opdracht

ICT en Multimedia

Inrichten van een dronecursus

Opdracht omschrijving

In deze stageopdracht krijg je de kans om samen met ons een online cursus te maken waar deelnemers leren om met een drone om te gaan. De cursus wordt gemaakt in Moodle. Wij leveren de content en jij deelt de cursus logisch in en gebruikt ter illustratie mooie foto´s, video´s en animaties. Cursisten moeten een fijn gevoel krijgen tijdens het studeren en er natuurlijk ook nog veel ervan opsteken. Ook moet je het examineringsdeel met oefenvragen maken. We helpen waar nodig en na goedkeuring van een paar hoofdstukken, krijg je de vrije hand.


Deze opdracht is hard werken, maar je kunt je creativiteit helemaal kwijt.


De inhoudelijke begeleiding vindt plaats door Merel van Mook. Zij runt Het Drone Instituut. De procedurele begeleiding van de stage zal Elie van Mook (eigenaar HoldingTheDrones) doen.

Functie eisen

Gevraagde/te ontwikkelen kennis:

Wat biedt het leerbedrijf de student of werknemer?

Bij ons leer je om je MediaManager vaardigheden toe te passen op een leeromgeving. We helpen je om je in te kunnen leven in de klant en je skills dusdanig te gebruiken dat er een cursus wordt ontwikkeld waar klanten graag in leren. Je krijgt bij ons de mogelijkheid om aan te tonen hoe goed je bent. Natuurlijk begeleiden en ondersteunen je waar nodig.

Omdat we een startende organisatie zijn, draag je met deze stage bij aan de professionalisering van ons bedrijf.