Stage opdracht

Marketing en communicatie

Mediamanager droneshows

Opdracht omschrijving

Dit is een geweldige stageopdracht die perfect past bij je opleiding MediaManager.


In deze stage ga je al het op school geleerde bij ons in de praktijk brengen. Wij zijn "Drotics" en gaan drone lichtshows geven. Het gehele traject van klantcontact tot en met uitvoering moet in kaart worden gebracht en in je stage mag je het bedachte testen met een klant.

Uitgebreide omschrijving

Je gaat klantgroepen definiëren, hoe die te benaderen en waarmee. Samen met ons gaan we dit ook doen. Tijdens het contact met de klant gaan we ons product verkopen. Jij mag die gesprekken ook (mee) voeren, meedenken met de klant, voorstellen doen, enz. Daarna gaan wij de droneshow in elkaar zetten en deze mag je terugkoppelen naar de klant. Deze vraagt mogelijk om aanpassingen die we verwerken. Dit een paar keer.


Als de klant weet wat hij wilt, bereid je de demo droneshow voor, nodig je de klant uit en help je mee om hem uit te voeren. Eventuele opmerkingen van de klant neem je mee voor een laatste aanpassing.


Het doel van deze projectopdracht is het gehele proces van verkrijgen van een opdracht tot de evaluatie hoe de show is gegaan wordt beschreven (en uitgevoerd).


De inhoudelijke begeleiding vindt plaats door Merel van Mook. Zij runt Drotics. De procedurele begeleiding van de stage zal Elie van Mook (eigenaar HoldingTheDrones) doen.

Functie eisen

Wensen

Gevraagde/te ontwikkelen kennis:

Wat biedt het leerbedrijf de student of werknemer?

Bij ons kun je tijdens je stage haast alle facetten van je studie MediaManager in de praktijk brengen. Deze opdracht is precies waar je voor geleerd hebt. Je krijgt bij ons de mogelijkheid om aan te tonen hoe goed je bent. Natuurlijk begeleiden en ondersteunen je waar nodig.

Omdat we een startende organisatie zijn draag je met deze stage bij aan de professionalisering van ons bedrijf. Als je kwalitatief goed werk levert, zal dit ook in de toekomst gebruikt blijven worden.

Vergoeding

Toekomst

Na of naast je vervolgstudie zou je wat je bereikt hebt in deze stage voor andere doelgroepen en potentiële klanten kunnen blijven uitvoeren. We gaan er vanuit gaan dat drone lichtshows een mooie toekomst gaan hebben.